05 juni 2018

Träff med gammal kompis och misslyckad fiberkoppling

Det var sååååå varmt att sova hemma i Lerum. Huset har varit tillstängt länge och luften var kvav. Här finns ju ingen luftkonditionering. Fick öppna två fönster på vid gavel vilket ju gjorde att det blev väldigt ljust på morgonen. Halvfem vaknade jag med tidsomställning i kroppen. Ha ha, det blir kul att se när jag somnar ikväll.



Kollade in alla mina garnen som låg kvar här hemma. Michi tog ju med en del till Malaysia, men de virkade jag klart rätt snabbt. Nu kan jag fortsätta på min filt. Så kul!!!




Anna har börjat städa ur sin lägenhet ordentligt nu inför att jag skall komma. På söndag kväll kommer ju även Maria R dit och då får det väl vara lite i ordning, även om mer renovering ska ske så småningom.



Idag blev det mest städning. Var också inne på Carlanderska för en liten koll. När jag var där så ringde telefonen och en tjej som flyttade från KL för tolv år sedan hörde av sig, Catharina Short Sundberg. Hon hade varit i Göteborg på jobb och sett på Instagram att jag var i Sverige. Så otroligt roligt att hon hörde av sig. Hon bokade om sin tågbiljett hem till Stockholm till ett par timmar senare så vi hann ses över en fika. Nu får det inte gå tolv år till... 



Var hemma igen vid tolvtiden och då kom ett bolag som skulle fixa med wifi till vårt hus. Vi har dragit in fiber så nu skulle allt slås på. Första frågan jag fick gällde var jag hade lådan med box och router?????? Den hade vi inte fått och när han ringde Telia kunde de inte ens se att vi hade ett avtal eller någon beställning. Fantastiskt när man betalt arton tusen för fiber, fått det indraget till huset och fått cirka tjugo mail. Nu måste vi vänta ett par veckor till på att de skall koppla i sina system samt skicka den förb.... lådan. Det blev ingen tv eller wifi. Jag som åkte och köpte en TV igår, eftersom vår tjockTV garanterat inte skulle fungera.

Har åkt på en förkylning så det blev ingen träff med vare sig pappa eller Helene idag. Rösten låter som om jag har druckit tre flaskor whisky alldeles själv. Hoppas det försvinner snabbt.