21 augusti 2022

Packning, Lerum och middag med KL-vänner

Nu var dagen kommen då det var dags att stänga igen Rörtången. Efter frukost och packning så tog vi oss en promenad runt Rörtången och Ödsmål.


Thomas och Nahid kom förbi och tog en kaffe och strax efteråt kom Ingemar för att visa Michi hur man stänger av vattnet på Rörtången. Tidigare har han skött det för oss, men nu är det dags att vi lär oss hur vi fixar det själva. Det blev foton och anteckningar för att komma ihåg alla steg.


Det verkar inte jättesvårt, men det är många steg och det gäller att göra allt i rätt ordning.


Mitt i alltihop kom det två personer för att hämta två Ikea bäddfåtöljer vi sålt på Blocket. Tala om att bli av med dem i sista sekund. Nu blir det lite mer plats i stugan och vi kan sätta in en riktig säng.


Närmare halvfem var vi klara med allt och kunde sätta oss i bilen och vinka hejdå till Rörtången för nu.


Det blev en snabb tur hem till Lerum för att i princip bara packa ur och åka tillbaka in till stan där vi hade en middagsträff med Lotta och Magnus Persson, som vi bodde med i KL 2004-2005. De tog med oss till Bord 27 som hade en underbar meny med väldigt göteborgska rubriker!



Det är roligt att vi har lyckats hålla kontakten under alla dessa år!


Anna och Erik var på bröllop med våra grannar i Maidenhead, Amy och Ruman. Alla gäster skulle ha indisk klädsel. De var så fina allihop!