24 september 2016

Kräftskiva med Swea

Michi och killarna på jobbet startade dagen med tennis och jag sprang min runda runt Sri Hartamas. Vi träffades sedan vid tretiden på Bulldog, en engelsk pub, för lite lunch. Senare på kvällen var det dags för Sweas kräftskiva. Vi blev 65 stycken, vilket var max vad restaurangen kunde ta in! 


Kräftorna kom från Ikea och var ovanligt goda i år!



Jag fick också ett foto från Indien och företaget som tillverkar vår fladdermusstol jag beställt. Nu är paketet skickat så kul!!


Vi fick lite uppdateringar från barnen idag och dagens häftigaste var nog kortet nedan, när Anna sett Anthony Hopkins på Trafalgar Square!!! Han är så bra!!


Anna hade dessutom besök av Kevin den här helgen. Så roligt att han åkte över! Vilken liten strawberry daiquiri de har på bordet...


Fredrik var på Fresher´s Fair på Kings idag. Det är en mässa där man kan gå runt och prata med alla föreningar som finns på skolan. Det finns allt från sport till debattklubbar. Fredrik hade tittat på någon som handlade om investment banking och så kanske det blir fotboll som han ju gjort tidigare. Det finns mycket att välja på!


Fredrik hade också besök av Thomas Strömstad, en norrman som tidigare bodde i KL och gick i skolan med Fredrik. Kul att barnen håller kontakten med sina gamla kompisar från hela värden. Thomas har också sökt in till London och får besked i sommar.


Själva avslutade vi kvällen på en bar brevid restaurangen där vi hade kräftskiva. Ett filippinskt liveband spelade så bra och det var allt från ABBA till latinska rytmer som fick upp alla på dansgolvet. En riktigt trevlig fest!