31 augusti 2017

Thelmas födelsedag och Nationaldag nr 60

Harry och Joanna var och fixade i huset idag och såg då att Aliah, städerskan, hade rivit ner larmsensorerna på tre ställen. Dels i vårt sovrum, dels i två av sovrummen där ute. Inte så bra. Fick skicka bilder till henne och be att hon inte rör dessa vita sockerbitar när hon städar. Delar hade försvunnit så vi fick sätta upp nya. Det innebär både kostnader, tid och ett larm som inte funkar... Dessutom hade vi på våra kameror sett en kille som kom med ficklampa och smög runt huset och kände på alla dörrar. Sänder en tacksamhetens tanke till att vi säkrat alla dörrar plus satt in larm! Nu skall vi sätta upp extra strålkastare där vi såg att han kom in, bakom gymmet. Det avskräcker ju säkert när man försöker smyga i mörkret och man helt plötsligt står mitt i strålkastarljus.


Morgonen började annars med sång för Thelma som idag fyllde 47. Vi hade köpt ett par Thomas Sabo-örhängen till henne. Idag är det också Malaysias sextionde nationaldag och vi firade det med att gå ut och äta middag med Joanne och Peter. 


Vi hade bokat bord på Chynna och förbokat en pekinganka. Alltid lika gott!


Peter fyllde 50 den 28 augusti så vi hade bett restaurangen ordna något. Lagom till vi var klara med middagen kom de in med en liten minitårta till honom. Så söt!


Vi gick in på nattklubben på Hilton en liten stund också. De hade ett väldigt bra live-band. Vi blev inte så sena. Arbetsdag i morgon.