31 december 2016

Nyårsafton 2016

Sista dagen på året, helt otroligt hur snabbt det har gått och hur mycket vi har hunnit göra. Nu var det sista dagen och tretton personer i huset på Langkawi. Till frukost fick vi se de söta dusky leaf monkies som äntligen är tillbaka.




Det blev också mycket bad i poolen. Tur att den är hyfsat stor.




Michi och Fredrik hade satt upp flaggspelet. Det blir alltid mycket festligare.




Vid lunch blev det vandring upp på berget för hela gänget.





Framåt sju på kvällen var alla färdiga och det var dags för ett glas champagne.




Middagen denna gång var bokad på Yellow Café. Inte alls lika fint som tidigare år då vi varit på Brasserie med trerätters middag som serverades, men nu är Yellow Cafe det enda som finns kvar på stranden. Vi fick ett eget långbord alldeles vid stranden.








Alla fick gula band på sig för buffén och free flow av vin och öl. Drickan tog dock slut lite senare på kvällen. Inte så proffsigt...



Vi var totalt 22 personer med en blandning av kompisar, arbetskamrater och familj.




Vi fick tjusiga glittrande huvudprydnare också. Väldigt snyggt...



Det var ett rätt bra band som spelade och först gick en kille på jobbet, Markus, upp och sjöng en Bob Marley-låt och sedan sjöng Anna "If I ain´t got you" av Alicia Keys. Kul!



Michi köpte flera lyktor för alla att skicka upp. Tyvärr var kvaliten lite sämre så varken jag eller Michi kunde skicka upp våra. Själva tändgrejen föll av och ner i sanden. Det var i alla fall några som åkte vidare upp.



Anna och hennes kompisar: Sandra, Rico, Freddie, Sophie R och Sophie L.



Efter fyrverkerier och tolvslag åkte vi alla hem till oss till sena natten eller tidiga morgonen skall man kanske säga.

År 2016 har återigen varit ett händelserikt år för familjen. Anna gick ju ut skolan i december förra året och har nu jobbat ett år och bytt lägenhet. I somras var själva graduation - avslutningen på universitetet - väldigt pampigt och fint. Fredrik har bytt skola och är äntligen på plats på Kings, har också ny lägenhet och en extra lägenhetskompis, Edward. Michi och jag har firat 25-årig bröllopsdag och firat den på Maldiverna. Utöver detta massa möten med vänner, familj och trevliga resord. Nu ser vi fram emot 2017.