25 juli 2017

Åstol och fika med Fong

Ännu en fullspäckad dag på Rörtången. Vi förmiddagskaffet kom Ulrika upp med sin son Victor, som också pluggat i London och som nu är på SEB:s investment banking. Det var väldigt roligt att träffa honom igen och höra hur det har gått!


När de lämnat oss gick vi ner till båten och tog en tur ut till Åstol. När vi satt och åt lunch så kom Peder och Lena i sin båt så vi hann träffa dem en liten stund. Det blåste väldigt konstig vind, nordlig, så det var lite guppigt ut, men på hemvägen blev det lugnare i skydd av Älgön.


Väl hemma igen så fick vi besök av Lotta Fong med familj. De bor nu i vår röda stuga den här veckan. De flyttade hem från KL nu i juni så det var roligt att träffa dem igen!


På kvällen gjorde vi bara fried rice av rester. Det blir så mycket mat på sommaren! Det gäller att hinna tömma frys och kyl också... Fredrik var iväg med Victoria och bowlade. Vad mysigt de har haft det i sommar. Nu åker hon snart i väg med familjen till Argentina för att åka skidor i tio dagar. Då blir det nog lite abstinens... Anna jobbar nu sin nästsista vecka på Wistla. Tror dessa sista dagar känns rätt långa då man bara vill börja på sitt nya jobb!