17 december 2012

Tillbaka i Sverige

Så landade vårt plan kvart i nio i Amsterdam och vårt plan till Göteborg hade lämnat en halvtimme tidigare. Fredrik och jag gick till KLM-loungen för att få komma in där när de nu orsakat oss sju timmars väntan i Amsterdam, men se det gick inte. Det skulle kosta 35 Euro per person och det spelade ingen roll att vi varit försenade i KL eller fick vänta här... Service på topp KLM!

Kom så hem till ett mörkt Lerum vid sextiden och som alltid var det lika mysigt att kliva in hemma. Ringde pappa direkt som ville bjuda oss på middag så vi tog oss en promenad upp till honom. Traditionsenligt bjöd han på råbiff. Fredrik, som inte är mycket för rött kött, fick revben istället.


Så här mysigt hade vi det! När vi nästan ätit upp kom Helene och Nicole dit och det var såå roligt att träffa syrran och lilla Col-Col, som börjar bli riktigt stor nu.


När vi kom hem till pappa var Victor där för att träffa Fredrik. Det är alltid lika kul när de ses. Vi fick också bilnyckeln av Victor. Thomas hade så snällt fixat så bilen stod utanför vårt hus och väntade när vi kom. Vid halvniotiden redan promenerade vi hem igen, rätt trötta. Lite regn i luften och snön börjar försvinna, men ändå så juligt mysigt att vandra hem i mörkret och se alla adventsljusstakar och stjärnor i fönstren. Jag älskar jul!!! Imorgon väntar städning, julpynt och handling till ett kylslåp som ekar tomt.