15 juni 2015

Smyckeförsäljning på Aspenäs

Var nere en sväng i Lerums centrum idag och kunde konstatera att det är viss skillnad på trafiken här och i Kuala Lumpur. Någon enstaka bil kom med jämna mellanrum, alla stannar vid övergångsställen och allt känns väldigt lungt. Kanske inte samma i Göteborg, men här var det fantastiskt. Jag gick till Nordea för att försöka växla till mig lite sedlar i lägre valörer bara för att konstatera att de har ETT kontor som har kontanter och det är i Mölndal. Lite lustigt att bankerna inte har pengar längre. De hänvisar till att det är för farligt, men hur är det då med alla butiker.


Vid lunch var det dags att åka ner till Aspenässkolan för att sälja mina halsband. Det gick riktigt bra och det blev många cambodianska halsband och armband sålde.



Hann också med en sväng till Allum och kom hem med en ny kokbok. Så mycket roliga recept inför sommaren :)




Så bar det hem för att våttorka alla golv hemma plus fortsätta med rensningen av grusgången som lär ta några dagar. Känner mig väldigt effektiv :) Michi har nu åkt tillbaka till KL och gick ut på Bricks and Barrel med Fredrik och Amanda. Lite sista mys i KL innan han snart åker till Sverige också.