09 april 2019

Återbesök hos Global Doctors

När vi var hos Dr Navindra sist så tyckte han att Fredrik hade så låg puls. Det hade han på EKG:t men när de tog vanligt blodtryck så var det helt normalt. Här i Malaysia vill de ju alltid kolla allt vilket är bra så idag fick han hämta upp en apparat som skall kolla hjärtat i ett dygn. Det blir ju spännande. Alla andra värden var hur bra som helst.




Själv jobbade jag idag och det blev lunch på Coffee Bean. Det var lååååång kö.



Fick sms i helgen av en kvinna som flyttat tillbaka till Göteborg och hon skickade den här bilden. En svensk tjej vi har lärt känna lite härnere skall gifta sig med kronprinsen av Kelantan. Kelantan är ett av de nio sultanat där man turas om att vara kung i fem år. Storebrodern abdikerade precis. Paret var med på en SWEA-middag i höstas, men vi hade ju ingen aning om vem han var. Jättetrevliga båda två i alla fall. Nu skriver svenska tidningar för fullt och bröllopet skall stå den 19 april.




Det kan inte vara lätt att helt plötsligt stå i rampljuset och ha en massa "vänner" som skall uttala sig i tidningar. Svårt att gå från ett vanligt liv till ett liv i rampljus gissar jag. Vi önskar lycka till så klart!!