16 november 2021

Nu lämnar vi Langkawi för ett tag

Det var skönt att lämna Langkawi när Thelma fortfarande skulle vara kvar. Bara att ta sin väska och gå istället för att, som normalt, springa runt och känna på alla dörrar, larma, kolla att allt är avstängt. Lille Shadow får sällskap ett litet tag till. Hjärtat smälter ju totalt när man ser honom där. Undrar vad han tänker? Varje gång vi lämnar hoppas vi att han skall vara kvar nästa gång vi kommer.


Väl hemma åkte jag direkt bort till Almaspuri. Våtrumsskikten inspekterades och ett andra skikt skall läggas på nästa vecka.



På Almaspuri finns sängar vi inte behöver om vi flyttar dit så jag skall slänga ut en annons på Expatsidan här i Mont Kiara och se om någon är intresserad.


Hann också med ett besök till banken där vi behöver uppdatera med våra nya pass. Om man inte gör det så låser de alla konton när visumet går ut, vilket var 29 november på det gamla. Inte så bra när man är ute och åker i världen och behöver betala räkningar. Fixade också små id-kort. Kopior tas på pass och visum och plastas in så slipper man gå omkring med sitt pass. Det var väldigt juligt inne på 1 Mont Kiara.


Pluto har fått en julleksak samt en ny julutstyrsel. Hoppas han inte tror att våra juldekorationer är leksaker. Fniss!



Rentokil kom till Langkawi idag och sprayade inomhus, något som skall göras varannan månad. Nu fick de mystiska flygfäna sig en omgång plus att det varit mycket myror ute. Skönt! De är för söta som skickar foton när de varit på plats.


Nu har vi några tuffa dagar med en miljon saker som skall fixas innan vi åker. Gissar att vi kommer att sova gott på planet. Det är ändå otroligt skönt att ha Thelma här för om något går snett så kan ju hon hjälpa till med det mesta!