08 juni 2022

Ikealeverans

Startade morgonen med att beställa en resa för Thelma upp till Langkawi. Hon skall vara där 14-20 juni. Roligt för henne att åka upp och bra för oss att hon ser efter huset. Tog mig sedan en tur till mataffären. Det är fiskmåsar överallt.


Det blev en god frukostbaguette på balkongen med utsikt.



Idag gick jag till pappersaffären för att handla block och pennor. Passade då även på att leta reda på busstaionerna för färd till Estepona och Marbella. Kunde inte åka någonstans idag för jag hade glömt ta med en mask och det måste man ha på allmänna färdmedel fortfarande.


Ikea-leveransen kom framåt halvfemtiden och vi byggde genast upp hyllorna i förrådet. Nu har vi plats till alla våra dynor plus städsaker.



Det blåste mycket idag och mystiska röda moln kom. Kunde det vara en brand eller ännu en sandstorm med den röda sanden? Det visade sig vara en storbrand i bergen vid Ronda. Det var tydligen svårt att komma till för att släcka, det fungerade bara med helikoptrar. Till slut fick de utrymma byn Benhavis.


När det var dags för middag åt vi på vår favorit på gågatan utanför vårt hus, Cocinero de Santos. Mannen som kom och satte sig vid bordet brevid var en kopia av Antonia Banderas! Troligen inte han, men det var så man ryckte till när han kom in.


Det blev en vacker kväll på balkongen innan vi gick och lade oss.


Fiskmåsar sitter på varje skorsten. Inte konstigt att balkongerna är smutsiga när vi kommer.


Imorgon ska Michi skruva ihop två stolar till vår balkong utanför sovrummet. Det händer lite varje dag.