28 januari 2011

Hemma i Malaysia igen

Så landade jag vid femtiden den 27 januari och var hemma framåt sju med två fullpackade resväskor. KLM har ju börjat med en väldigt bra deal där man kan köpa till en extra resväska för 55 USD och om man förköper den kostar det bara 44 USD. Med tanke på att ett överviktskilo tidigare kostade ungefär 300 kronor så är ju detta fantastiskt bra. Det får plats många extra böcker och lite god mat i en väska :)

Barnen såg överlyckliga ut när det kom fram falukorv, Mamma Scans köttbullar (Fredrik - vad är det för fel på de som vi gör?) , saltlakrits, lagrad grevéost, arbogapastej m.m.

Supermysigt att vara hemma igen med Michi och barnen!

Sista dagen i Sverige denna gången

Den 26 januari var sista dagen hemma i Sverige för denna gången. Pappa och Helene kom och hämtade mig hemma och vi åkte ner till centrum och åt lunch tillsammans. Denna gången var vi på Delikatessen och jag åt en väldigt god smörgås fylld med färska räkor. Nu dröjer det fem månader innan man får smaka dessa delikatesser igen.

En liten semla till hann det bli också. Nu är det dags att komma tillbaka till Malaysia och skärpa sig igen och komma igång med löpningen. Nu är det bara knappt fyra veckor kvar tills vi skall springa 10 km i Hongkong...


Klockan halvfyra vinkade pappa av mig på Landvetter och vid halvsex gick planet till Amsterdam. Nästa plan skulle ha gått klockan nio, men var försenat till halvelva. Tur att Amsterdams flygplats är stor och har mycket att titta på. Nu går turen mot värmen igen.