26 november 2021

Vi träffar Fredrik igen

Det blev en tidig morgon trots att vi lyckats hålla oss vakna till normal tid. Klockan fyra var vi vakna. Michi frågade vad klockan var och tyckte att jag sade sju. Helt plötsligt kommer han ut från badrummet och borstar tänderna. "Varför gör du det nu?" undrade jag nyfiket. Han trodde han skulle upp och jobba, men det var bara att krypa ner i sängen igen. Ingen kunde somna om så det blev kaffe och jobb ändå. Idag fick vi också våra test man skall göra innan dag två. Man skulle göra testet, ta tiden och skicka in det en dryg kvart senare. De litar ju mycket på folk. Jag skulle ju kunnat ha gjort Michis också om jag var frisk och inte han...


Efter lunch gick jag ut för att handla. Det blev tjockaste jackan på. Varmt och skönt med den när det var blåsigt, duggregn och fyra grader, och ändå alldeles underbart!


Vet inte riktigt vad jag gjorde med den här bilden. Iskall efter en halvtimmes promenad kanske. På kvällen tog vi tåget in till stan vid halvsex tillsammans med Anna, Erik och Pluto. Michi och jag promenerade hem till Fredrik som bor på Harley Street. Äntligen fick vi se hans lägenhet och gå ut och äta middag tillsammans. 


Efter middag träffade vi Anna, Erik och Nur på The Chapel, den gamla stammispuben nära Merchant Square där barnen bodde när de flyttade till London. Vi tog sedan tåget hem tillsammans och Pluto låg snällt under bordet hela vägen hem.


Idag lyckades vi hålla oss vakna till efter elva. Rätt imponerad faktiskt! Nu hoppas vi bara att vi inte vaknar klockan fyra igen :D