17 september 2012

Suzy´s Corner i Ampang

Idag var det dags att ta tag i jobbet igen efter tre månaders uppehåll. Kändes riktigt bra att vara tillbaka igen och juni månads bokföring klarades av. När jag var klar åkte jag till Ikano Power Centre för lite shopping. Skulle handla boken 1984 som Fredrik skall läsa i skolan, men det verkar helt omöjligt att få tag på den. Alla affärer jag har kollat med; MPH, Borders, Popular, har slut på boken i alla sina butiker... När jag sedan skulle åka från Ikea hade jag fått biljetten betald när jag handlade några saker. När jag kom till utfarten och stoppade in min biljett blinkade hela apparaten och Unpaid lyste. Tryckte på knappen för assistans och inom tre sekunder var en man iklädd blå uniform på cykel brevid mig. Han bad att få se mitt IKEA-kvitto och försvann sedan med min biljett. När han kom tillbaka funkade den hur fint som helst :)


När det var dags för middag ville Fredrik stanna hemma och plugga, men Michi tog med mig till Steak Hut som ligger i Suzy´s Corner i Ampang.



När vi slog oss ner vid bordet låg två kattungar och sov i krukan brevid. Hur söta som helst!



Michi var överlycklig när han fick in sin tallrik med "mixed grill". Jag har i alla år hört att köttet man får här är helt fantastiskt så det var väldigt roligt att få testa detta ställe!



Kan hålla med om att maten var jättebra. Det är ju en food court och allt ser lite sjabbigt ut, men väldigt kul att pröva detta ställe.



Väl hemma satt Fredrik fortfarande och pluggade. Tuffare tag nu i tian!