01 augusti 2022

Sista dagen med gänget

Vi behövde jobba båda två idag så familjen Karlsson gav sig ut på stan efter lunch. Michi tog sig sedan en promenad efter jobbet som slutade med ett dopp i havet.


Nu när vi har bott så många i lägenheten så har vi upptäckt att fallet i badrummet där nere är fel. Hantverkarna har lovat att komma hit och kolla det i veckan.


Vi har sett att våra grannar har markiser så nu skall vi kolla upp hur och var vi kan skaffa det. Vi måste kolla med bostadsrättsföreningen för alla har likadant tyg så vi behöver veta var vi skall köpa allt.


Vi skall också byta sovrumsdörren nere. Det var troligen ett kök där innan de två lägenheterna slogs ihop. Det blir bättre med en helt vanlig dörr.


När det var dags för middag strosade vi iväg till ett nytt område lite högre upp. Det stället vi skulle gå till visade sig vara stängt, fast öppet enligt Google. Vi provade grannstället men när menyn kom så bestämde vi oss för att bara ta något att dricka och sedan gå vidare.


Det slutade med att vi hittade ett italienskt ställe, Gnocca, med riktigt god mat.


Det blev sista natten med gänget. Imorgon åker de redan vid sju. Vårt plan har blivit inställt igen - andra gången nu. Ombokade från 10 till 13.40 och nu till 18.50. Vi hoppas på det bästa...