01 april 2013

Matlagning med killarna

Första morgonen på Langkawi. Killarna hittade en hörna under parasollet och pressade ihop sig alla sex. Tallrikarna var fulla med nygräddat bröd, yoghurt och juice.


Efter frukosten bar det till wet market för alla killar för att handla inför kvällens middag. Väl tillbaka gav de sig av ner på stranden. Lite senare åkte Michi, Tobbe och jag ner till Oasis för lite lunch.


En god kall öl var väl inte helt fel i värmen.


Hemma pågick bygget av altanen för fullt och nu börjar de sneda stöden som skall fästas mot muren att komma upp. Det går snabbt!


Vid femtiden var alla hemma igen och vi påbörjade middagen. Vissa av killarna hade fått hjälpa till hemma märkte man, medan andra nog aldrig närmat sig en kökskniv...


Det blev i alla fall en väldigt rolig stund i köket och killarna fixade grillad kyckling, tzatziki, sallad, potatisgratäng och lite annat smått och gott.


När de var klara och allt var i ugnen fick de ta sig ett välförtjänt dopp i poolen.


Tobbe, Michi och jag tog en öl på den nya altanen och kollade in solnedgången.


Hur skönt som helst att sitta däruppe och utsikten blir fantastisk. Det kommer ju att komma upp ett staket som skymmer lite så småningom, men just nu är det ingenting i vägen.



Först vid halvnio var maten klar och alla var rätt hungriga!


Med sex 16-åringar i huset sade det bara slurp och det mesta av maten tog slut och det är väl extra gott när man har fått vara med och laga maten själv .)


Killarna  valde sedan att stanna hemma - till vår förvåning och glädje - och det blev allt från monopol på rummet till sent bad i poolen under höga tjut och skratt halvtre på natten. De verkar ha hur kul som helst. Hela resan har ju varit lite för att fira av Mauro som flyttar till Brasilien efter sommaren, så då är det ju extra roligt att allt blir så lyckat!