08 augusti 2019

Besök hos Anders och hos Nilsons

Var i morse och hälsade på Anders på Toftaåsens kortidsboende. Han var rätt trött när jag kom idag och slumrade till flera gånger. Jag hade några inspelningar på telefonen där Anna sjöng och spelade upp låtarna för honom medan han vilade. Efter en halvtimme vaknade han och var jättepigg och sedan satt vi och pratade bort en timme. Härligt att han piggnade till!




På vägen hem blev det stopp på diverse ställen och jag avslutade vid mammas grav där jag rensade rent och planterade en stor chrysantemum. Helene gör så mycket jobb där annars så det känns skönt att ha fått lämna det fint nu.


Vandrade förbi pappas trädgård på väg hem till familjen Nilson. Pappa ville att jag skulle titta till hans gräsklipparrobot så den inte trillar ner i stenpartiet, vilket den gör ibland. Nu åkte den omkring ute på gräsmattan i alla fall. 


Så blev det lite kalas för Nicole och Thomas som båda fyllt år. Nu fick de äntligen sina födelsedagspresenter och jag blev bjuden på middag.


Efter några roliga timmar fick jag mig en fin promenad hem igen. Lite svalare i luften nu, vilket bara är väldigt skönt!



Började sy ihop nallen när jag kom hem så nu är nosen och öronen klara på huvudet. I morgon måste den bli klar och skickas iväg till en kompis i Trosa.