01 november 2012

Bondpremiär

Idag var det FN-dag på skolan vilket betyder att alla barn skall vara klädda i sina folkdräkter eller i sitt lands färger. Fredrik har ju ingen folkdräkt, så det blev blått och gult på.


När Fredrik var lämnad på skolan åkte jag till Ikea. Var där igår också, men nu handlade jag handdukar till Langkawi. Tar det någonsin slut med allt man behöver skaffa? Från igår till idag hade de julskyltat hela Ikea. Rätt kul för många saker tar snabbt slut så jag investerade i fyra röda adventsstjärnor.


På kvällen gick Michi och jag iväg till 1 Utama för att se premiären av den nya Bondfilmen Skyfall. Förra gillade jag inte så mycket, den var mer som vilken actionfilm som helst, men nu hade de återvänt till det traditionella Bondtemat och filmen var riktigt bra!


Innan filmen blev det sushimiddag och vi träffade på ett annat par som bor på vårt condo. Vi har i princip bara pratat med dem någon gång, men det var fullt på restaurangen så de erbjöd oss att sitta vid deras bord och vi fick en jättetrevlig kväll. Det visade sig att de skulle på Bond också så det var ju kul! Hemma vid elva och då hade Fredrik redan slocknat, helt slut efter två timmar fotboll med MKFC.