07 juni 2013

Svensk lunch och Hilton

Idag är det Sveriges nationaldag och Michi var ledig från jobbet. Jag brukar hoppa upp på löpbandet hemma när jag springer, men idag låg han och sov i samma rum, så jag stack upp till gymmet. Känns som om det löpbandet är långsammare... Utsikten är det i alla fall inget fel på :)


Var sedan iväg på en Swealunch på Puzzinis. Restaurangen ägs av Billy, en malaysisk kines, som bodde i Örgryte i 20 år och som sedan flyttade tillbaka till KL och öppnade restaurang med svensk mat. Vi blev 15 Sweor som kom på smörgåstårta och sedan kaffe och prinsesstårta.



Michi har haft ett hotellkort på Hilton och nu hade han en gratis natt som måste utnyttjas i Malaysia innan 1 juli. Han hade nu bokat in oss denna kväll och det var riktigt mysigt att bo på hotell i sin egen stad. Kändes som om vi var på semester någonstans. Startade vid halvsex med ett litet besök i loungen där de hade massor av sushi och smårätter.



Senare på kvällen blev det middag på deras Teppanyakirestaurang.


 Vår kock var en jättetrevlig kille som kom från Pangkor. Kul för där har vi varit mycket.


Nästa morgon, den sjunde, blev det god hotellfrukost. Vi njöt av allt de hade att erbjuda och tog till och med en roti canai med lite currysås. Har vi blivit lite malaysiska?



Skönt att det är fredag. Fredrik har haft sin sista tenta i form av en presentation om Clint Eastwood i ämnet Film Studies. Nu är det äntligen helg och snart bär det av hem till familjen i Sverige. Anna har landat i Sverige idag efter att ha haft sin sista tenta i morse och hennes första år på universitetet är nu avslutat. Tänk att hon bott ett år i London. Inte klokt så fort det går.