07 januari 2011

Anna och vänner på Boudoir

Anna hade gett sina kompisar manikyr och pedikyr på Boudoir och idag var det bokat tid för dem alla fyra. Jag körde dem till Bangsar Village II och de skulle vara där halvtolv.


Efteråt gick de ut och åt lunch och klockan halvfyra var det dags att hämta dem igen. Så här snygga blev Anna, Thea och Cicci. Sandra hade redan åkt hem och kunde inte vara med på bilden.

Roligt för alla att passa på att få lite flärd när de är här :)

Chinatown med Elisabeth

I onsdags åkte jag in till Chinatown med Anna, Cicci, Thea och Shohei för att möta Elisabeth och Sandra. Första stoppet blev den fantastiska inredningsaffären Peter Hoe. Anna och hennes kompisar gick runt själva på Petaling Street, medan Elisabeth, Sandra och jag botaniserade i butiken. Hela butiken har en uppsjö med saker, mest från Indien, och mycket är väldigt fint. Elisabeth skulle köpa presenter hem och jag, som inte skulle köpa något, kom hem med en bordsduk och ett par lyktor.

Efteråt skulle vi gå till en väskaffär i närheten, men den visade sig vara stängd, så vi traskade tillbaka till Peter Hoe och åt lunch där. Fick tips om en broccoli- och morotspaj som var riktigt god!

Efter lunchen skildes vi åt och jag skulle handla ett par saker för mina halsband. Det var nu roligt att se hur Chinatown, efter att ha varit fullt av julsaker, bara på någon vecka skyltat om och nu handlade allt om Chinese New Year med mängder av röda lyktor överallt.


På kvällen vid åtta strålade vi samman med Elisabeth och Martin igen och gick och åt på Pressroom uppe i Bangsar Shopping Centre. Vi blev lika nöjda denna gången och hade en jättetrevlig kväll. På lördag åker Elisabeth, Sandra och lille Markus tillbaka till Sverige igen. Så kul att få ha träffat dem igen!