10 augusti 2012

En dag på stan i Stockholm

Vad mysigt det har varit med en heldag på stan. Madeleine jobbar denna veckan så jag tog mig en shoppingrunda i Stockholm. Mina vita skor jag köpte i Beijing förra året hade nu blivit så välanvända att det blivit hål längst fram så ett par nya skor stod högt på listan. Strosade runt vid NK och bland annat bort till Hötorget med alla sina frukt- och grönsaksstånd. Kom sedan hem med en skopåse från en väldigt bra butik, Marzio, som låg på Nybrogatan!


På kvällen dök sedan Madeleins mamma upp från Göteborg för att vara med på konfirmationen på lördag, samt Caroline kom hem från Mallorca, så från att ha varit två i lägenheten var vi plötsligt fyra.


Madeleine pysslade om oss alla och gjorde god kycklinggryta. Denna kväll klarade vi också av att ta oss an ostarna vi köpte igår.


Madeleine och jag gjorde också en liten recognoseringstur med bilen. Imorgon skall jag hälsa på Anette i Nacka och det är en tur med tio minuter med båt, jämfört med 45 minuter i bil. Lite speciell väg mellan bussen och båten så vi tog oss en liten koll. Mycket fniss och prat även denna dag, precis som det skall vara!