24 februari 2021

En tur till stan och nya växter

Dags att sticka ut och springa igen. Jag försöker smyga ifrån Shadow för det är läskigt när han springer på vägen, men han kanske tror att han måste vakta mig från bilarna. Idag märkte han när jag stack. Han kom efter och tog med sin kompis också.


Hade en hel kycklingfamilj som hejade på ett tag. Vad snabba de är!


Thelma och vår trädgårdsmästare planterade blommorna vi köpte häromdagen. Här kommer det att bli en låg jasminhäck.


För att göra löpningen lite roligare så har jag nu anmält mig till lite utmaningar på en app som heter Pacer. Provade den här först som var 33 kilometer. Sträckan skulle klaras av på en vecka så det var inte så svårt.



Är nu på jakt efter lite fler stora dracena. Vi har tre stora krukor till som jag vill sätta dem i. Svårt att hitta nu då allt varit stängt och inga leveranser kommit. Jag kunde beställa på en handelsträdgård, men vill helst se vad jag köper.


Thelma och jag tog en tur in till Kuah för att handla lite mat och åkte förbi en handelsträdgård. Skönt att lämna huset lite. Senare fick jag den här bilden av Madeleine. Det har bara tagit ett år för Sverige att komma ikapp...



Pratade med pappa och Helene tidigare idag. På kvällen ringde även Fredrik. Han berättade om sin arbetskamrat som inte kunde komma till jobbet då en man, både full och hög på droger, kört bilen in rätt i hans lägenhet. Helt galet! Givetvis på nyheterna i London.


Ser ju inte jättekul ut att ta hand om detta... Plötsligt framstår våra vattenskador som småpotatis.


Anna och Erik byter några element i sin lägenhet för att få plats med garderober. Väldigt snygga och moderna element som kom in i stället!


Mycket jobb som återstår, men skönt för dem att bo så nära.