02 februari 2014

Mysdag hemma och lunch vid Sol

Dagarna här har varit ganska fulltecknade och vi har gett oss ut på stan så fort det varit möjligt. Idag ville tjejerna ha en mysdag hemma. Efter en sovmorgon och frukost vid halvelva, satte Anna på en film med Anthony Hopkins och så fixade både Anna och Paige naglarna. Anna har köpt UV-ljus och nagellack i Malaysia så det såg ut som en riktig nagelsalong här.


Framåt halvfyra kände vi alla att det skulle vara skönt att komma ut lite. Anna och Paige ville ha lite träningssaker också så vi tog metron in till Sol. Inne på El Corte Inglés hittade de varsin yogamatta.


Jag ville gärna ta en sväng in på den gigantiska, franska bokhandeln Fnac som låg alldeles brevid.


Kom ut med en bok på lagom nivå för min spanska... Harry Potters första bok. Får väl se om jag klarar av den :)


Idag ville tjejerna laga middag hemma så Anna och jag tog bara varsin pizza-slice vid torget. Skönt i solen, men kallt så fort man kom i skuggan.


På vägen hem passerade vi sedan Carrefour och handlade lite. Anna ställde sig sedan och gjorde en stor portion grönsakssoppa.


Paige gjorde brownies med en mix hon köpt, medan Anna fixade till lite Sangria.


Riktigt skönt att äta hemma en kväll, hur mysigt det än är att gå ut på restaurang.


Efter maten ville tjejerna prova sina yogamattor. De hittade ett halvtimmes program med Jillian Michaels och jobbade stenhårt. De såg riktigt proffsiga ut. Kul att kunna träna hemma och tillsammans. De hittade sedan massor av olika program som de kan prova. Kul idé!


Anna och jag satt sedan och myste med det som var kvar av Sangrian och lite ost och kex. Nu är det bara en dag kvar innan jag åker tillbaka till Göteborg och sedan KL. Det går så fort! Kommer ändå kännas bra att lämna Anna nu när jag vet hur de har det och hur kul hon och Paige har det tillsammans. Nu behöver de också få komma till rätta utan en mamma som kretsar runt dem hela tiden :)