15 augusti 2019

Anna landar ... nästan

Idag blev det en heldag på jobbet igen. Bara lade alla papper i en stor hög och började uppifrån. Hann faktiskt med riktigt mycket!



Vi sitter på våning 21, högst upp. Helt plötsligt dök dessa killar upp utanför fönstret. Lite läskigt!



Efter jobbet var Michi och jag hembjudna till D. Han gör just nu mycket tecknad film och har en egen studio i vardagsrummet.



Här är en bild på hela familjen med Michi, D, Lin och lille Johan, eller Spindelmannen.



Anna skulle ha landat klockan fem och jag brukar alltid kolla på Flightstats. Inte hela tiden men med några timmars mellanrum. Vädret var helt fruktansvärt en timme innan hon skulle landa. Åskan mullrade, blixtarna ljungade över himlen och regnet fullständigt vräkte ner. På Flighstats stod det att hon skulle landa om sju minuter, sedan sex, sedan tretton. Skumt! Inget hände och inget plan landade. Man kan ju bli orolig för mindre när det är ens barn det handlar om. 

En timme senare ringde hon. Då från Singapore. BA hade försökt landa två gånger. Första gången var det ett plan som var på en bana det inte skulle och andra gången blåste det för mycket från fel håll. De var nere på runt 100 meter och fick brant vända uppåt två gånger. Folk mådde illa och det var rätt kaotiskt. Efter två försök började bränslet nå för låga nivåer så de fick åka till Singapore för att tanka. Vid halvnio kom de iväg igen och vid tiotiden kunde Anna äntligen sätta sig i en taxi in mot Kuala Lumpur. Lätt omskakad, men lättad över att vara på fast mark i rätt land. Kan väl säga att även vi var väldigt lättade!!!