24 april 2015

Fredrik bjuder Amanda till prom

Fredag igen och dags att byta siffror på skolbannern igen. Tänk att det bara är 25 skoldagar kvar - och de flesta av dem kommer ju att vara tentadagar.


Idag var det den stora dagen för Fredrik att bjuda Amanda till prom. Här går det inte att bara fråga om en tjej vill gå med utan det skall vara en stor happening runt omkring. Så här gick det till:

Fredrik lånade vår lilla sportbil och åkte sedan i karavan med Mike och Rai, som körde framför och bakom. När de stannade vid MK 11 där Amanda bor, gick en av dem ut och öppnade dörren för Amanda så hon kunde sätta sig hos Fredrik som kom körande i kostym.



Hemma var golvet bestrött med rosenblad från ytterdörren och hela vägen upp till Fredriks rum.


På sängen hade vi skrivit Prom med stora bokstäver med rosenblad också.


Fredrik överlämnade sedan en stor bukett med 23 röda rosor, eftersom prom är 23 maj, och frågade om Amanda ville gå med honom. Som tur var sade hon ja :)


Michi hade använt sin frikupong på Hilton och bokat in oss på DoubleTree Hilton nere på Jalan Tun Razak. Vi startade med ett pass på gymmet.


Det blev sedan ett litet besök i loungen med lite smått och gott.


Kvällen avslutades sedan med italiensk middag och sedan var vi i matkoma.


En spännande och rolig kväll för alla här. Fredrik har varit lite spänd inför all planering med prom-inbjudan så skönt att det är klart nu!