17 januari 2014

En av dessa dagar då inget fungerar...

Åh, den 16 var en sådan hemsk dag. Allt som kunde gå fel gick fel! Vaknade av att Michi berättade att internet var nere och det känns ju aldrig som en bra start. Vårt modem hade stilla avlidit. Ringde PC-doktorn, Mr Lee, som kunde komma halvtolv. Det fanns inget att göra mer än att ringa TM och be att de kom och ersatte med ett nytt modem. Väntade hela dagen på att de skulle ringa. Satte då min telefon på internetdelning för att boka poängbiljetter via KLM - då var deras bokningssida nere också. Grrr.


Anna och jag satte oss och pysslade lite i alla fall. Nere i Sungai Wang igår hade vi köpt nagelkartor så vi satt och målade på alla nagellack vi hade och skrev upp numren. Nu är det som att ha ett eget nagelställe där man kan välja färger fint.


Stack sedan iväg till banken då lite betalningar behövde göras. Då hade de fel på sitt nummerlappssystem och det tog hur lång tid som helst. Åkte så till Michis kontor där internet funkade för att fixa poängbiljetterna. Har väntat så på att kunna boka då det gäller biljetter kring nästa nyår, så man måste boka direkt. Nu sade KLM att man bara kan boka 10 månader innan och inte 12 längre. Suck, pust och stön. När jag väl var på kontoret ringde TM och var på väg till oss också så det var bara att kasta sig hem för att ta hand om dem. De kunde i alla fall fixa vårt problem så nu har vi internet igen.

Tack och lov blev fredagen bättre. Anna och jag testade att boka KLM-biljetterna en väg i taget och då - jippie - så funkade det. Nu är allt bokat och klart!!! Anna och jag gick iväg till en step up-klass också och kände oss väldigt duktiga! På kvällen fixade Anna en god Carbonara och middag till åtta personer. Både Fredrik och Anna fick sedan hit massor av kompisar och gick sedan ut på stan allihop. Så roligt nu när Anna och Fredrik kan umgås med sina kompisar alla tillsammans! Michi och jag stannade hemme och mös och kollade den nya Disney-filmen Frozen. Riktigt söt :)