12 augusti 2016

Fredrik har möss i lägenheten!

Var i 1 Utama en sväng idag för att uppdatera vår GPS. Här händer så mycket och vi har inte uppdaterat på två år så ibland visar den lite konstiga vägar eftersom de nya motorvägarna inte finns med. Inne i 1 Utama gick militärer med stora skjutvapen. Även här i Malaysia råder det en beredskap för terrorattacker.


Skrattade gott åt den här skylten. Google kommer tjäna stora pengar på sin app Pokemon Go. Butikerna/shoppingcentra här köper in Pokemon för att dra till sig de kunder som spelar spelet. Finns kanske annat att lägga tid på,..


När Michi kom hem från jobbet gick vi över till Verve Suites för att mäta inför lite renoveringar vi behöver göra. Imorgon blir det Ikea.


Hemma blev det OS igen. Här har de 12 kanaler som går 24 timmar om dygnet med allt från OS. Man kan verkligen följa det man vill. Förstår att svensk television inte visar någonting och att man bara kan titta på det om man har betalkanaler... Trist för det är ju kul att följa.


Fredrik var lätt desperat idag när han och Edward upptäckt att de har möss i lägenheten. När de ringde Foxtons sade de att de inte skulle hjälpa till med något mer utan att Fredrik fick vända sig till värden. Hon verkar i alla fall bra och skulle ringa Rentokil direkt. Anna och Nur kom över på lite besök och fick en guidad tur av Fredrik.


Fredrik har fixat allt med lägenheten och när det nu händer saker där så vem får fixa det också - Fredrik. Mateo är i USA och Edward försvinner iväg... Hanlåter lätt frustrerad nu vår käre son!