03 juli 2016

Nicoles konfrimation och Fredrik kommer hem

Så var det dags för Nicole att konfirmera sig. När vi kom till Fiskebäcks missionskyrka kryllade det av folk. Vi hade varit och hämtat Anders innan och kom i alla fall in och hittade en bänk vi kunde vänta på innan det var dags att gå in. Först såg det helt fullt ut, men helt plötsligt upptäckte vi att bänken längst fram var tom. Guldläge! Familjen Nilson satt redan bänkade när vi kom in.




Det blev olika uppträdanden med sång och musik plus teater. Vad som är befriande med frikyrkorna är ju att publiken klappar i takt med musiken, applåderar efter uppträdandena och verkligen får visa sin uppskattnig. Mycket positivt.





Så till sist fick alla ungdomarna varsin Bibel och en välsignelse lästa över sig och så var det slut.




Vi åkte en snabb sväng hem om huset och slängde in allt vi hade med från landet. Tvättmaskinen har nu gett upp sin sista suck så allt behövdes tas med hem och tvättas. Så snart maskinen var laddad åkte vi hem till Nilsons för att fira Nicole. Här har vi de söta tjejkusinerna.




Michi på bild med min faster Britt-Marie. Riktigt stolt över min faster som ser så snygg ut!




Helene och Thomas höll på som galningar i köket - på alla sätt. Försökte hjälpa till där det gick!



De dukade upp en fantastisk italiensk buffet!



Här poserar Thomas pappa med sin Inger.



Fick ihop en bild med alla sysslingar som var på plats från familjen Nilson, Cederkvist, Pauli och Fredriksson. I ordning: Nicole N, Sofia P, Johan F, Anna C, Mikaela P och Adam P.



Thomas och Helene höll lite tal till Nicole innan det var dags för mat och presentöppning.




Farfar Anders ställde upp på bild med äldsta barnbarnet.




En bit in på eftermiddagen körde Michi in till stan och lämnade Anders hemma hos sig och hämtade sedan upp Fredrik med vänner som kom från Norrköping med Swebus. Lite slitna, rätt smutsiga och trötta kom de hem till Helene och Thomas. Såg hur sprayerna kom fram innan de gick upp till huset. Helene agerade perfekt värdinna och serverade varsin öl till det trötta gänget. Mateo, Rai, Thomas, Mike och Fredrik får nu samla ihop sig för att åka vidare till Spanien imorgon.




När vi åkte hem till oss fick alla killar tömma sin tvätt utanför dörren till tvättstugan och maskinen fick sedan köras sex eller sju gånger. Fem killar fick köa till duschen och sedan åkte Fredrik till Capri pizzeria och köpte fem pizzor. De bänkade sig sedan framför tv:n och såg på matchen Island - Frankrike. Michi gick till Tobbe för att se matchen och jag körde Anna till Landvetter.




Hennes flyg med Norwegian skulla ha gått 22.15 och först då lyfte det från London. Tror inte hon kom iväg förrän halvtvå. Då skickade hon en bild när allt ljus släcktes på Landvetter och endast nödskyltarna lyste. Det går väl med automatik. Stackaren. Det är nog sista gången hon flyger med det bolaget.



När hon landade i London hade solen börjat gå upp! Hos oss somnade killarna snabbt och har väl inte lagt sig så tidigt på hela veckan. Jag tvättade och strök och tvättade och strök. Imorgon har de fräscha kläder för nästa resa.