10 maj 2021

Projekt Rensning startar upp igen

Nu har vi börjat gå igenom gamla pärmar som står i hyllor och förråd. Vi kanske inte behöver spara räkningar från 2004... Tre hyllor gapar tomma i förrådet och det börjar se väldigt tomt ut bakom Michi i kontoret. Så skönt! Går igenom ett par pärmar varje dag. Vi har ju ingen brådska, men skönt att ha startat.



Med ny lockdown så blir folk som galna igen. Alltså att man aldrig lär sig. När Thelma gick och handlade idag så var det lång kö utanför affären och folk handlade hur mycket som helst. Har det inte tagit slut under ett helt år av nedstängning fram och tillbaka så borde det väl vara ok även nu, eller?


Dagen ägnades mest åt jobb, på kontoret för Michi och för mig hemma. Vi har hjälpt Thelma beställa en ny bärbar dator. Hennes gamla fungerar inte alls längre och nu när hon köpt ett litet hus som hon betalar på så är det ju bra om hon kan lägga in och samla alla sina saker på ett ställe. Karthik på jobbet hjälper henne att föra över alla dokument och bilder imorgon. Hon är helt överlycklig!