09 september 2017

Ormbesök och annat kul

Grinden på baksidan har inte gått att stänga riktigt så Michi startade morgonen med att gräva ut lite. Jordmassor har rasat ner från kullen bakom.


Vi kunde med glädje idag notera att våra fina svarta apor, dusky leaf monkies, är tillbaka och gillar makakernas sovträd. Kul!


Efter ett par soliga timmar på förmiddagen kom regnet och det höll på resten av dagen. Det har verkligen varit regnperiod nu, med regn de tre senaste helgerna vi har varit uppe.


Jag satte mig under tak för att läsa lite men det blåste in regn. Reste mig för att rulla ner en av bambupersiennerna och vad daskade då ner på golvet... Tror ni jag hoppade undan snabbt!?


Vi satte sedan igång med nästa projekt. Michi hade köpt smarta lampor från Philips. Vi satte in de i hela vår utomhusbelysning. De är kopplade till wifi och kan styras genom en app så vi kan tända och släcka från KL eller lägga in ett schema, ungefär som en timer.


På kvällen testade vi en ny restaurang, Lot 33, nere på Pantai Tengah. Så otroligt smakfullt inredd och dessytom god mat. Bra kombination!




Vi provade bland annat anka med mango.


Efter maten promenerade vi 100 meter bort mot Bam-Boo-Bar där det visades fotboll och var fullt av främst engelsmän bosatta på Langkawi.


Michi beställde in en riktig godisdrink, en Bailey´s colada. Som en hel efterrätt :)


Anna skickade kort med kusin Nicole. Anna är i Sverige den här helgen och landade sent igår. Idag blev det besök hos moster Helene med familj och sedan lunch med morfar. Mysigt!


Dags att gå och lägga sig med regnet smattrande mot rutorna.