15 maj 2015

Nummerlappar hämtade och tusen andra saker fixade

Startade morgonen med att åka ner till Muzium Telekom för att hämta ut våra nummerlappar till loppet upp i TV-tornet på söndag. Tveksamt dock om Michi kommer att kunna springa då han har en begynnande öroninflammaion plus förkylning...


Michis starttid är klockan 7 och min är 7.30. Inte lika tidigt som förra året.


Från stan bar det sedan av till KL Sentral och en indisk restaurang vid namn Gem. Riktigt bra indisk mat och det var 14 Sweor på plats.


När vi gick därifrån fick jag skjuts av Malin Stråby och rätt som det var kom vi in på en gata med högertrafik. Allt kan hända i Malaysia!


Var tvungen att gå med Thelma när hon skulle handla. Längre in på vår gata öppnade idag Jaya Grocer och vilken affär det var!!! Inte jättestor, men väldigt välsorterad. De har precis förstått vilken kundkategori de har. Det började redan utanför med ett fint bageri.


En grönsaksavdelning med ekologiska grönsaker odlade i kompostjord.


Thelma fick vara med på bild vår första dag här :)


En non-halal avdelning där det till och med bjöds på jamon iberico. Inte fy skam. Lägg till detta delikatessdiskar för kött, fisk och en bra vinavdelning. Vad mer kan man önska sig?



Efter alla dessa utflykter idag blev det även en tur till skolan. Dags att hänga upp skylten för tio skoldagar kvar, nu bara två veckor alltså. Det var sedan möte för graduationkommittén och jag passade på att hämta upp både foton och biljetter till studenten plus rektorns middag som är dagen innan. Nu börjar det kännas att det snart är dags.


Michi kom hem från Langkawi idag också så det blev en mysig middag på balkongen!