13 maj 2022

Shopping med Anna och middag med MKIS

Hade en härlig förmiddag med min kompis Anna idag. Vi var iväg och kollade lite i affärer efter en födelsedagspresent jag skall få av Michi och sedan blev det lunch på Tray vid Hartamas Shopping. Den här synen mötte oss utanför shoppingcentret. En man på motorcykel med hur många höns som helst. Vissa såg helt döda ut och andra rörde glatt på sig. Vart skulle han med dem?


Jag var på Global Doctors idag och kollade resultaten av undersökningen de gjort. Allt såg fint ut så det känns skönt. Till och med kolesterolet var bra så idag blev det en glass efter middagen med gott samvete! Skall även göra ett stresstest och kolla upp rygg och knän. Det blir troligen på tisdag. Här går det undan!


På kvällen var vi på middag med föräldrar och lärare från MKIS, skolan barnen gick på. Vi kände väl igen en person förutom Joanne och Peter som vi gick dit med. Roligt ändå med middag på Majapahit. Träffade faktiskt flera ur min zumbaklass och satt och pratade spanska en lång stund med Romie från Mexico, som också går på min dans. Roligt att det börjar släppa med språket!  Alltid roligt med Peter och Joanne som har varit här lika länge som vi. Nu har de sedan ett par år även hus i Skärhamn så vi lär träffa dem även i Sverige i sommar.