24 mars 2013

Till Langkawi med Anna

Dags för Anna och mig att åka till Langkawi och mysa några dagar. Så härligt! Som oftast flög vi från Subang och där brukar det vara så att man bara går direkt fram till disken och lämnar in väskan. Inte idag för nu hade dels det malaysiska skollovet börjat, dels var det LIMA - Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition - med mängder av tillresande. Kön slingrade sig tre-fyra rader innan vi fick ställa oss sist. Som tur var så kom vi lite tidigt och de hade ett väldigt effektivt sätt att ropa ut plan där det började bli kort om tid så efter en halvtimme var vi redan framme.


Skönt att kunna resa iväg till sol och slappa dagar vid poolen för en som bor i London :)


Anna tog en fin bild när vi flög in över Langkawi och Rebak Island.


Eftersom det är stor konferens på Langkawi hade vi inte lyckats få en hyrbil via Kasina car rental, men när vi kom fram hjälpte de oss i alla fall att hyra via en annan firma. Bra service! Vi åkte direkt till Oasis för att äta lite lunch på stranden.


Det var spännande att komma fram till huset och kolla på altanen som byggs för fullt. Vi sprang upp och fotade från balkongen.


Jojo hade varit och röjt massor på baksiden. Det stora trädet med alla läskiga rödmyrebon i var borta och nu är det inga trän som hänger över huset längre.


Sex killar var och målade, sågade, skruvade och mätte. Inte direkt läge att gå ut i bikini...


Vi har sparat en palm mitt i altanen. Blir nog rätt fint och ger bra skugga när den vuxit sig lite större.


Trappan ner under balkongen är redan klar och ser jättefin ut!


På kvällen blev det på Annas begäran Orkidria. Hon tog räkor i special sauce...


...och jag tog räkor i mängder med vitlök. Hur gott som helst!


Stupade i säng vid halvelva. Havsluften suger som vanligt musten ur en de första dagarna.