05 december 2020

St Regis och The Social

 Vaknade tidigt i morse och kunde se solen gå upp över KL Sentral.



Vid halvtio gick vi ner och åt frukost. Det var ingen buffet utan man fick beställa vid bordet.


Det var hur mycket godsaker som helst. En omelett med hyvlad tryffel och en fantastisk avokadotoast slank ner tillsammans med latte och färskpressad juice.



Vi tyckte vårt rum var gigantiskt, men det visade sig att man kunde stänga dubbeldörrar längre ut och ha TVÅ så stora rum i en ännu större svit... Ha ha, vi kunde ha bott i varsitt rum.


När vi lämnade St Regis åkte vi vidare till Jim som har Ambiance. Det kanske är något fint som vi vill köpa med när vi väl lämnar Malaysia.


Hemma blev det lite mer bakning inför nytt adventskalas på söndag. Thelma gjorde en till sats lussekatter med vår sista saffran.


Själv provade jag att göra mums-mums för första gången. De blev såååå goda!


På kvällen gick vi till The Social och åt middag. Det blev pekinganka och en tallrik med blandade lokala specialiteter.


Det har blivit mycket mat den här helgen... Stort nöje ändå!