16 augusti 2019

Sushi, naglar och middag hemma

Hemma i KL och tillbaka till lite mer rutiner. Detta innebär även tillbaka till gymmet. Fick sänka alla vikter till nästan hälften för att vara säker på att inte skada mig. Bättre att börja försiktigt!


Träffade Anna och Fredrik på lunch i 1 Mont Kiara. Så mysigt att få tid med båda två. Efteråt gick Anna och jag till You´nique Nails och fixade till oss. Nu är vi snygga!


Till kvällen skulle vi ha lite middag hemma för Anna och Erik. Även Nur och två kompisar till Erik, Thomas och Rodeca, skulle komma. Erik har ju jobbat ett år i Malaysia och har vänner som bor här. Jag gick iväg till Jaya Grocer för att handla lite inför kvällen och fick då med mig personal som körde kundvagnen hem till vår lägenhet. Han fick 10 rm för besväret en gång tidigare, den här killen, och efter det vill han hjälpa till varje gång. Normalt bär jag själv, men nu hade jag handlat många tunga saker. Helt fantastiskt!


Här är hela gänget: Rodeca från Moldavien, Erik, Anna, Michi, Nur, Thomas också från Holland och jag. Fredrik är fotograf.



Det blev en jättetrevlig kväll. Även Daniel från kontoret kom förbi med sin flickvän för att hämta alla. De gick sedan vidare ut, men Michi och jag stannade nöjt hemma.