27 april 2018

Pukväll på Pisco

Anna skickade bilder från igår då hon var ute och åt med Jeanette som var på affärsresa i London. Kul när barnen träffar våra kompisar!


Fick lite bilder från Michi också som är nere i Marbella ett par dagar och hälsar på Kjell och Birgitta. Här sitter de på stranden i San Pedro. Ser fantastiskt härligt ut.


Själv började jag dagen med att åka och hämta bilen som nu var klar på servicen. Åkte med en taxichaufför som hade kinesiskt, indiskt och malaysiskt påbrå. En salig blandning. Vi pratade om vad han hade för religion och han berättade att han läst fyra olika böcker, som Bibeln, Koranen etc för att bestämma sig för en religion och till slut blev det Islam. Han var otroligt påläst!


Var en sväng på jobbet och fixade det sista med alla deklarationer och skattepapper som skall in för 2017 och hann sedan hem en snabbis. Hoppade så in i en taxi för att åka till Pia vid femtiden. Hon ville låna vår slagborr så den hade jag med mig. Fredagstrafiken hade ännu inte kommit igång riktigt men så kom regnet...


Trafiken stannade helt och det var översvämningar i stan så inte någon kunde köra. 2 timmar och 40 minuter tog det för mig att ta mig de 20 kilometrarna in till stan. Hann inte förbi Pia heller utan fick ta min Black and Decker med mig till puben Pisco. Det funkade ju det med :)


Alla var redan på plats när jag kom, men jag var inte mer än en halvtimme sen. Som tur var hade jag ju startat tidigt.


Här har vi Camilla, Pia, Emma och Sofia som satt på min hörna.


Pisco ligger nere bakom Changkat Bukit Bintang. Stället var helt fullt och spelade bra musik. Det var väldigt speciell publik så vi hade mycket att titta på. Kunde sedan åka hem med ett annat par från Mont Kiara, vilket var skönt så här mitt i natten.