28 mars 2018

Födelsedagsfirande på Fuego

Så var det dags att göra lite nytta igen. Åkte med Michi till jobbet och på motorvägen när det var lite köer så såg vi den här damen. Hon satt och läste en vanlig bok i bilen. Tala om trafikfara. Man undrar ju lite hur folk tänker... 


Fredrik och Victoria hade varit runt på sightseeing idag. De hann med Batu Caves, KLCC och kom sedan bort till kontoret för att se hur det nya ser ut och hälsa på alla. Jag följde sedan med dem hem och lite senare dök även Anna upp som varit hos Nur idag. Innan middagen hade vi lite födelsedagsfirande hemma eftersom både Fredrik och Anna fyllt år sedan vi såg dem sist.



Turen gick sedan till fantastiska Fuego. Utsikten har tyvärr blivit lite förstörd då det har byggts en stor skyskrapa precis framför ena tornet. Vi fick i alla fall en riktigt bra middag! 


Fredrik och Victoria fortsatte sedan till Trec för att träffa lite kompisar. Fredrik hade även bett Ludvig komma med ut och det är ju roligt att sysslingarna får chans att lära känna varandra även som vuxna. De har ju mer tid även den veckan Fredrik är kvar här själv. Vi andra drog oss hemåt för en lite lugnare kväll.