18 februari 2022

Nytt körkort och storm i England

Imorse åkte jag med Michi som släppte av mig på Jalan Pudu nere vid Chinatown. Det var dags för ett besök på JPJ för att förnya mitt malaysiska körkort. Med två personer före i kö var det en snabb historia. Jag hade dessutom fått med Fredriks körkort och lyckades förlänga även det. I Malaysia funkar det mesta...


Resten av dagen spenderades på kontoret och bokslutet har väl i princip blivit klart för att skickas till revisorerna. Skönt!


Efter jobbet hoppade jag av vid Mont Kiara Plaza för att handla lite ost till kvällens ishockeymatch. Det är för roligt hur man fortfarande måste scanna QR-koder överallt fastän appen nu följer allt man gör.


Det blev en riktig nagelbitare till kvartsfinal mellan Sverige och Ryssland. 1-1 efter sluttid, samma resultat efter förlängning och även efter fem straffar var. Till slut fick Ryssland in det sista viktiga målet. Nu får Sverige spela om brons.


Vi fick lite söta bilder på Pluto idag. Roligt också att höra att Erik är på bättringsvägen.


I södra England härjar nu stormen Eunice. Anna skickade en bild från gatan utanför oss där träd hade blåst ner.


Taket på den stora arenan O2 blåste av, så det var riktig kraft i blåsten. På bilder kunde man se folk blåsa omkull!


Anna hade varit snäll och tagit in våra utemöbler förutom bordet, som hon lagt uppochner, samt soffan. På deras balkong hade mycket blåst omkring.


En bit av ett tak blåste ner i Maidenhead och landade på en bil. Man varnade folk för att gå ut.


Vi får hoppas att det lugnar ner sig till imorgon. Helt otroligt vilka krafter!