15 januari 2016

1 Utama

Igår när vi åkte med en Uber-taxi så fick jag ett sms att avgiften inte kunde belasta mitt kreditkort så räkningen var obetald. Väldigt konstigt eftersom jag visste att det fanns pengar på kontot. Jag ringde RHB och efter fem samtal kom jag äntligen fram. De frågade då om de skulle slå på online payments. Jag undrade varför eftersom jag haft kortet ett par år och det fungerat utmärkt att handla online. Kortet har gått ut, fick jag då höra. Nej, det står 2019 på kortet sade jag. Ja, för visa-funktionen, men online-köp gick ut 31 december. Och hur får man reda på det???? Mycket skumt. Nu är det dock igång igen och skall fungera...



Fredrik och jag tog oss en liten tur till 1 Utama idag. Han ville köpta ny kontroll till sitt Playstaion 4 och jag hade fått en rabattvoucher på 200 rm på Topshop när jag handlade födelsedagspresent till Fredrik så det blev ett stop även där.



På kvällen gick Michi och jag ut med Fredrik och Amanda till Estilo. Vi hade tidigare hört att de skulle göra om restaurangen till El Méson, en restaurang som redan finns i Bangsar och som också är spansk. Nu fick vi till vår stora skräck höra att de skall göra om den till en thai-restaurang. Jag måste haffa kocken och be att han lär mig ett par av recepten innan de stänger...



När vi gick hittade vi den roliga skylten: Flirting Point på torget. Michi försökte få någon att ställa sig brevid honom, men alla gick skrämda iväg :) Istället blev det ett stopp på en irländsk pub mittemot. Fredrik och Amanda lämnade oss för att åka ner till Marini 57 och träffa Mario med vänner, och sedan vidare till Changkat för att träffa Amandas kompisar.




Michi tog denna fina selfie och skickade till Anna på Maldiverna för att visa att vi minsann har det bra här också :)




Anna skickade lite foton idag också. Det var allt från maldivisk mat, till paragliding med Nur och otroligt fina vyer från en ny ö, Velassaru.







Nu har hon bara två dagar kvar i Paradiset. Imorgon ska de besöka en ny ö över dagen. Spännande!!