24 februari 2024

Konsert med Calum Scott och Ed Sheeran

Gick ner till Fitness First idag och påbörjar nu träningen att kunna göra chin-ups. På min bucket list hade jag att springa ett halvmaraton och det har jag gjort. Mitt nya mål är att kunna dra upp mig själv. Det krävs nog både mer muskler och färre kilon. Till att börja med blir det med hjälp av ett gummiband. Klarade två. Ha ha ha. The only way is up...


Vid femtiden åkte jag hem till en ny KL-tjej, Judith, där Anna, jag, en ny tjej vid namn Andrea och Judith träffades på lite sushi. En timme senare åkte vi till Bukit Jalil National Stadium för att se Calum Scott och Ed Sheeran.


Bara Calum Scott är ju bra nog så det kändes nästan som om vi var på två konserter och inte en konsert med ett förband. Ed Sheeran är ju också så bra! Det var fyrverkerier och massor av specialeffekter vilket blev rätt spektakulärt eftersom man sitter med stjärnhimlen ovanför.


När lite mer stämningsfulla låtar spelades tände alla lamporna på sina telefoner och det såg ut som en stjärnhimmel även inne på arenan.


Framför mig satt en tjej som filmade sig själv hela konserten. Måste ju vara oerhört spännande att titta på i efterhand... eller inte!


Michi och Erik tog en öl på O´Neills. Pluto har lärt sig att beställa öl tydligen... De är oerhört gulliga med honom där - kanske för det är stampuben - men han får alltid vatten och godis.



De har byggt om så nu finns det även darttavlor här.


Michi åkte sedan vidare till stan och träffade Fredrik och hans kompisar. Han fick även träffa Tuva. Det ser jag fram emot att få göra också!!!


Så roligt att Michi får lite egentid med barnen. Normalt är det jag som har det. Ibland är det verkligen kul att få träffa dem på egen hand.