08 januari 2024

Förkylning slår till - middag på stan

Så mysigt att vakna och vara i vår lilla lägenhet här i Maidenhead. Just nu står altanmöblerna inomhus i väntan på våren så det blir mer plats längre fram. Kände mig förkyld idag så det var skönt att bara vara hemma. Ingen träning blev det heller så klart.


Bara matbordet får stå kvar ute. Helt plötsligt började det vräka ner snö - även här - vilket är ganska ovanligt i England. Som tur var försvann det lika fort som det kom.


Jag skrattade gott när den här bilden kom upp i flödet på Instagram. Bilden visar vilka svärord man använder i olika länder. Alla har liknande ord utom Nederländerna och Belgien där man svär genom att önska sjukdomar på varandra. Erik har berättat om det tidigare och vi har skrattat gott. Här kom beviset.



Det blev en dag full med jobb för att komma i kapp något. På kvällen var vi bjudna över till Anna och Erik en liten stund. Vi tog med en hel påse med ost vi haft med oss från Sverige. Anna och Erik hade fått sina sista bröllopspresenter. En var en gigantisk kudde till Pluto som han bara älskar!


Michi hade bokat bord på Hall and Wood House som ligger på andra sidan Themsen. Då räknas det till Taplow istället för Maidenhead.


Vi har varit här på sommaren och suttit ute, men nu var det lite för kallt för det. Vi fick ett bord i ett hörn och flyttade fram till fönstret. Nu har de ju bara tvåglas i England så det var alldeles för kallt så det blev till att flytta igen. Nu fick vi bord vid en eldstad - varmt och skönt!


Efteråt blev det ett stopp på O´Neills innan det var dags att åka hem och krypa i säng.