15 mars 2010

Shoppingtur i Damansara Perdana 8 mars

Nu var det dags för en shoppingtur. Jag hade lovat att visa lampaffären, Tsen Lighting, som ligger i Damansara Perdana bakom Ikea. Här säljer de en hel del kopielampor till en fjärdedel av originalpriset. Det finns flera sådana affärer här i KL, men detta är en av dem som jag har hittat. Anna T och Lotta hängde med.

När lampaffären var avslutad skulle vi en sväng till Ikea, men bestämde oss för lunch på Mom´s Place först. Detta är en rolig restaurang där man kan köpa alla möbler man ser där inne, även stolarna och borden. Vi skrattade gott åt den roliga skylten utanför restaurangen om dubbelparkering. Man förstår verkligen hur vanligt det är här i Malaysia när restaurangerna informerar på det här sättet!

Efteråt blev det ett besök i Ikeas matshop och sedan en kopp kaffe på Starbucks. Härligt!

På kvällen åkte vi upp till Delin vid Shoplex i Mont Kiara. Detta är en liten delikatessbutik som även säljer vin. Förutom att kunna handla som i vilken butik som helst, kan man även köpa en flaska vin, peka på de dessertostar man vill ha och så ordnar de en ostbricka. Så kan man sitta på utsidan och ha det bra. Det är ett väldigt avslappnat ställe! Skulle man vara där lite sent, efter tolv när de stänger, så låser de butiken och man bara lämnar sina glas och tallrikar på borden när man är klar, så står det väl till nästa morgon.