10 februari 2015

Skatterevision och middag med Rörtångsgänget

Räknade med en fullspäckad dag på jobbet. Igår fick vi besök av två personer från Skatteverket som ska göra skatterevision. Som tur var visade det sig bara gälla personalkostnader och inte hela bolaget. Det ska granska 2010, 2011 och 2012. I brevet stod det att de skall komma till kontoret och gå igenom allt den 23 februari och det är samma dag som vi har årsmöte med Swea där jag ska dra ekonomin. Jag ringde upp kvinnan som skrivit brevet och fick besked att vi kan skicka in allt material istället. Dessutom visade det sig att revisorerna kan fixa allt till en rimlig kostnad så allt löste sig till det bästa!!!


Igår kväll kom Kevins och Daniels mammor och syskon till KL och idag träffades vi alla och åt middag ihop på The Barn. Åtta personer är hitresta så ett ordentligt gäng. Vi har hjälpt dem boka resor, hotell mm till både Langkawi och Borneo så de kommer att hinna se mycket.


Anna och Michi gick och såg The book of Mormons idag och den var tydligen väldigt bra. Sedan blev det till att skruva ihop lite Ikea-möbler. Hyresvärdarna hade betalat så att tjejerna kunnat köpa till ett skrivbord, stol m.m. till lägenheten.


Annas keyboard har fått en plats i vardagsrummet också så nu kan hon börja spela och sjunga igen.


Imorgon åker Michi mot Malaysia och jag och alla gäster åker till Langkawi. Fullt program som vanligt.