03 november 2013

Fredrik i Bangkok på Seasac

I torsdags morse, 31 oktober, körde jag Fredrik till skolan. Killarnas och tjejernas fotbollslag skulle vara med i årets SEASAC och tävlingarna skulle vara i Bangkok. Det blev spel hela fredagen och hela lördagen. Tävlingarna avslutades sedan med en stor middag med alla skolor som var med.


Här är en bild på alla som reste med plus lärarna. Det var en stor grupp!



Fredrik och hans lag slutade på en femteplats. Jag hämtade sedan Fredrik på skolan söndag natt klockan ett så det var några trötta barn som blev upphämtade av sina föräldrar. Lite trötta föräldrar också, tror jag :)

Mycket arbete pågår

Det är roligt att se hur fort arbetet går framåt nu. Idag har de börjat med muren framför förrådet och tvättstugan. Det blir sedan en nittio graders vinkel in med en trappa upp till en gräsmatta som kommer att vara cirka 1,2 m högre upp. Det kommer att bli en fantastiskt havsutsikt därifrån!



Till lunch idag åkte Michi och jag ner för att äta lunch på en mexikansk restaurang nere vid Pantai Cenang. Det var riktigt gott, men en typisk lunchrestaurang, inget ställe vi skulle gå till på kvällen.


Var tvungen att fota våra nya bogainvillae som Jojo hade satt. De såg helt tvärdöda ut en dag efter han hade satt dem och vi har inte sett röken av honom. Hm, hoppas de tar sig.


När vi kom tillbaka hade byggkillarna byggt en ramp upp så att de ska kunna köra sand och stenar med skottkärra upp för att lägga på terrassvåning nummer två.


Nu kan man börja ana hur det kommer att se ut så småningom...


Vi hann med ett sista dopp i poolen innan det var dags att sticka till flygplatsen vid femtiden.


Klockan ett på natten var sedan Fredrik tillbaka på skolan efter tre dagar i Bangkok. Lite trötta var vi allt!