29 augusti 2018

Dags att testa Firestation

Michi var och handlade i sin favoritaffär i Segambut, typ en lokal Järnia. Affären är hur liten som helst, men har ALLT. Han kom hem med gummilister till dörrar på Langkawi, roller för balkongmålning, penslar samt två burkar färg. Totalkostnad 200 kronor. Billigt i Malaysia :)


Vår vinkyl som vi köpte för dryga tio år sedan verkar ge sig. Den skall vara runt 10-12 grader, men står nu på 21... Försöker hitta någon som kan fixa den nu.


Klockan sju träffade jag Michi på Firestation, ett gym på Plaza Mont Kiara. Vi körde ett pass som hette Stride. Det var löpband blandat med styrketräning i 45 minuter. OMG, hur jobbigt som helst. Gör inte det här nytta så vet jag inte vad vi skall hitta på. Tränaren var från England och hette Anna. Jag berättade att vi var nya och att vi provat Barry´s Bootcamp i London. Hennes svar: Oh did you see Faisal?



Jag svarade att det var honom jag tränat för och att han gett mig en high five efter klassen för att ha jobbat bra. Anna, tränaren, undrade då om hon fick ta i min hand. Hon hade försökt komma med på hans klass i London men inte lyckats. Det visade sig att han är Englands stora kändistränare och har bland annat tränat Christiano Ronaldo.... och mig och Anna :) Ha ha!


Vi lär somna gott ikväll efter den här omgången!!