25 mars 2020

Dags att starta projekt två

Ett projekt klart och då är det dags att gå på nästa. Tvättstugan är helt full med saker och det skall bli otroligt skönt att få den fixad också. Ha tid att gå igenom alla skåp och lådor och inte bara bänkytan.



Hittade detta grova garn när jag städade i klädkammaren. Tänkte försöka mig på en tjock pläd! 
  

Idag blev det mysig lunch/middag med Michi. Han åt middag och jag lunch. Det är ju mycket roligare än att sitta och äta själv. Thelma var med på ett hörn också. Roligt att få se henne också.


Michi skickade foto från Souled Out idag. Alla restauranger har nu hemleverans av mat. Hoppas många beställer så de kan leva kvar!


Jag har nu en liten arbetshörna i köket. Dator och skrivar, bankdosor, räkningar och telefon. Allt samsas på köksbordet och blir ett riktigt stort och bra skrivbord.


Fredrik skickade kort från dagens handling. Han hade också lyckats hitta Starbuckskapslarna.


Så dagens bild på kartan. Man förundras över att vissa länder inte verkar ha något - som t.ex. Ryssland... Idag kom beskedet att Malaysia förlänger sin lockdown i två veckor till fram till den 14 april. Det blir till att fira påsk här helt enkelt. Försöker få tag på KLM för att boka om biljetterna. Det är inte det lättaste.


Det blev samtal med alla i familjen idag plus några till. Det är som om alla anstränger sig mer för att ingen skall sitta ensam. Härligt att se!