21 februari 2021

Nya upptäckter på Langkawi

Istället för att äta frukost hemma föreslog Michi att vi skulle äta brunch ute. Han hade hittat en superlokal restaurang nere i fiskebyn Temoyong. Den visade sig dock inte öppna förrän halvtre. Lite längre in på samma väg låg en annan liten restaurang som bara serverade frukost mellan 8-13, I-Mangrove.


De hade en liten scen med ett liveband som spelade. Rätt som det var fick ena musikern sticka in i köket för att laga mat.


Restaurangen ägdes av en malay, Iman, och en franskkanadensiska från Quebec, Claudia. Det fanns både lokal och västerländsk frukost. Vi provade nudlar och nasi lemak. Pris för tre personer, 22 RM.


Den här lilla vägen kom vi åkande, mitt ute i ingenting. En å med fiskebåtar på ena sidan och ett mangroveträsk på den andra.



Med lite mat i magen åkte vi vidare till Awana port för att se om vi kunde ta en kaffe någonstans. Allt är dock fortfarande stängt.


Väl hemma fick jag fota vår njutningsfulle Shadow. Han låg under bordet och blev kliad av Michi.


Middag skulle vi ta på stranden men vi fick reda på att inget öppnar förrän i mars. Då det inte finns några turister så är det väl ingen idé. Vi fick en fin solnedgång i alla fall.


Middagen blev till slut på Red Tomato hos Tanja. Hon var så glad för det var riktigt mycket gäster.


Läste ut boken Familjen idag som handlar om maffian i Angered och Hammarkullen. Riktigt intressant men man kan knappt tro att det handlar om vårt Göteborg.


Jag har verkligen hunnit med mycket böcker det senaste året...