10 oktober 2015

Träning, avkoppling och god mat på Langkawi - precis som det ska vara!

Frukost ute vid poolen efter 1.100 meter simning smakar extra gott. Nu hade vi hittat en dansk salami i frysen och det smakade väldigt gott.


Lite disigt, men tack och lov ingen haze här nu. Det har vi haft nog av hemma i KL.



Michi fick sig också ett ordentligt träningspass inne i gymmet.


Med gott samvete åkte vi sedan ner till stranden och åt lunch på Yellow Café. De hade stängt ena sidan för lunch då det inte är så mycket turister just nu. Härligt att komma ner till stranden lite. Vi är dåliga på det annars.



Det var riktigt öde på stranden. Väldigt många tomma solstolar. De brukar ju stå i dubbla rader...



Väl tllbaka tog jag, ovanligt nog, en siesta. Har sovit dåligt länge och var så trött. Michi väckte mig efter en dryg timme och då blev det promenad upp på berget. Rätt som det var kom tre killar på motorcrosscyklar åkandes upp för backen i världens fart och vi fick hoppa undan för att inte få skvättande stenar på oss. Utsikten från toppen är väl värd mödan att ta sig dit. Vi gjorde en wistl till om hiking in Langkawi. Lite kul :) 


På kvällen åkte vi in till stan och åt på Alans brors restaurang som har fokus på fisk. Nu har vi bott här så länge så vi är vana vid att få in hela fiskar med huvud och allt, men den här fisken, en snapper, var nog ovanligt ful..., men god!



Vi avslutade sedan med lite ost och vin i Michis lilla bar hemma. 


Osten hade vi kvar från när jag var i London, inhandlad på Burough market. Helt fantastiskt god. Nu har vi bara en liten bit kvar. En sådan mysig dag vi har haft. Älskar Langkawi!