15 februari 2021

Dag ett på kontoret

Gick upp tidigt och åkte till kontoret. Nu gäller det att kavla upp ärmarna och jobba på. Först gällde det att göra klart bokföringen för december och sedan börja granska alla konton inför årsbokslutet.


Utsikten utanför fönstret här är inte lika inspirerande som den på Langkawi.


Fick klart december innan det blev en sen lunch. Jaag var tvungen att gå och köpa en ny febertermometer då den gamla gått sönder. Det är lag på att ha det på kontoret och varje gång någon går in måste man ta tempen.


Gick till MPH också för att köpa pärmar att sätta in alla bokföring i till revisorerna. Då fick jag syn på denna fantastiska automat där man kunde köpa böcker!


Många pärmar blev det och påsarna hon hade vara så små så det gick ner en pärm i varje påse...


När kvällen närmade sig orkade jag inte laga middag. Det går ju inte att diska utan vatten. Stannade istället till på Sushi Zanmai och åt just sushi. Alltså varje bit var en smakexplosion i munnen. Så gott!


Känner mig väldigt nöjd med dag ett. Mycket kvar att granska och boka, men känner ändå att jag hann med mycket idag. När man sitter själv så är det inget som bryter koncentrationen, man kan bara jobba på timme efter timme. Det jag normalt gör på en dryg vecka ska nu komprimeras till två dagar. Tänk att det går!