10 januari 2014

Lunch hos Linda B och The Intership på film

Linda har varit i KL ett litet tag igen och nu var det lunch hemma hos henne. Vi var fyra vänner som sågs. Jeanette och Mica...



... och Linda och jag. Vi träffades i deras nya hem i Bangsar. En mysig lägenhet med fantastisk altan!



Efter lite mousserande vin blev det en väldigt god sallad,




följd av frukter och gorgonzola. Mums!



Hans kom hemhoppande på kryckor. Hans hälsena har gått av och han får nu gå med en pjäxa på foten som skall hålla den i ett läge så att ändarna på hälsenan ska hitta tillbaka till varandra. Låter komplicerat!



Det blev mycket prat om allt som hänt sedan sist och vi fick också höra att vår älskade restaurant Pressroom har stängt! Fy vad trist! Personalen jobbar delvis på Pressroom Bistro nere i Pavillion, men restaurangen i Bangsar har nu ersatts av en japansk restaurang.

Anna var iväg och tog en spruta för gula febern idag. Hon skall åka med sin kompis Cicci till Kenya dit hennes föräldrar, Eva och Stickan, har flyttat. Vilket äventyr. De åker tio dagar över påsk. Skönt att de kan bo hemma hos någon när de åker till ett så annorlunda land. De kommer att få se så mycket mer också.

Alla ungdomarna gick ut ikväll och Fredrik fick komma med och träffade flera av sina kompisar ute också. Det spelar ingen roll hur stora barnen blir, man väntar ändå på ljudet av nyckeln i låset och andas ut när de väl är hemma igen. Michi och jag såg på The Internship. En riktigt rolig film där två män i 40-årsåldern står utan jobb och söker in till ett traineeprogram på Google. Många roliga situationer mellan dessa män och de unga 20-åringar som är resten av gänget. Vi fick oss många skratt :)